Referenties

Wil je weten wat ik doe en hoe tevreden mijn klanten zijn?
Lees een paar van hun referenties hieronder.
Zij zijn weer gezond en in balans aan het werk.

Afgelopen periode is Marlene voor mij een grote steun geweest om weer te leren zien en vooral te voelen wat mijn eigen behoeftes zijn.

Door goed en zonder oordeel te luisteren, de juiste vragen te stellen, door het doen van oefeningen, aan te sluiten bij wat ik op dat moment nodig had om te kunnen groeien en inzichten te krijgen heeft ze me weer op mijn eigen spoor gezet, stap voor stap ervoor gezorgd dat ik nu beter kan luisteren naar mijn innerlijke stem, dat ik signalen voel die belangrijk zijn om aandacht voor te hebben omdat ze me vertellen waar mijn grenzen liggen en waar ik energie van krijg.

Daarnaast is het ook heel fijn dat Marlene adviezen geeft op het gebied van goede voeding en hoe je je vitaler kan voelen. Daardoor slaap ik nu beter, neem vaker een moment rust, eet voeding waar ik energie van krijg en ervaar meer balans in mijn dagelijks leven.

Dankzij de begeleiding van Marlene ben ik weer volledig gereintegreerd in mijn werk als gezinscoach.

De coaching van Marlene ervaar ik als een kadootje. Ik gun het iedereen die open staat voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Marlene is professioneel en een warme rustige persoonlijkheid die veel vertrouwen uitstraalt.

Angelique Voogt (47 jr)

Samen op zoek naar meer balans!

Samen met Marlene ben ik op zoek gegaan naar aspecten van mijn menszijn die ik nog beter in balans zou kunnen brengen, met als doel het leven kunnen leven zoals ik dat wil.

Hierbij zijn alle aspecten belicht en hebben we een keuze gemaakt op basis van wat voor mij op dit moment het belangrijkst was voor het vinden van een gezonde balans.

In de gesprekken en tijdens de verschillende oefeningen gingen we hiermee aan de slag.

Ik heb Marlene ervaren als een toegankelijke, vriendelijke en ook doortastende coach. Hierdoor was er ruimte voor alles wat er was en lukte het daarnaast om te doen wat ik te doen had om weer een volgende stap te maken.

De coaching heeft mij inzicht gegeven in waar er nog meer winst te behalen is en de keuze(mogelijkheid) om dingen aan te pakken.

M.R.

 

Marlene kan goed luisteren. Dat kan elke coach.

Maar soms is over mezelf praten juist niet fijn, dat voelde ze altijd goed aan en dan kwam ze met een oefening die me inzicht gaf waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed en hoe ik het ook anders aan zou kunnen pakken.

Door de gesprekken en de oefeningen met haar ben ik steeds een stukje sterker geworden en durfde  ik er steeds meer te zijn.

Ze heeft me aangemoedigd om de stap te nemen naar meer onderzoek, ik durfde dat lang niet omdat ik bang was voor een stempel.  Maar naarmate ik vaker geweest was kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf en heb ik uiteindelijk de stap durven nemen. Inmiddels ligt er een diagnose, maar door het proces wat ik doorgemaakt heb en waarbij zij me heeft geholpen kan ik daar nu mee omgaan en kan ik verder…..Natuurlijk nog wel eens met vallen en opstaan, maar ik weet dat ik altijd nog een keer weer terug kan komen om even weer een duwtje in de goede richting te krijgen.

P. V. 55 jaar