Over

Humaninside biedt hulp en coaching om uit overspannenheid en burn-out te komen en je weer fit en gezond te voelen.

Humaninside

Als mensen bepalen wij hoe toekomstgericht, gezond en in balans onze eigen levens is en daarmee bepalen we ook hoe toekomstgericht en gezond de organisaties waarvoor we werken zijn.

Wat we eten, drinken en tot ons nemen; wat we zien, horen en ervaren; wat we denken, doen, leren  en geloven bepaalt voor een groot deel hoe gezond en gelukkig we zijn. Dit zijn allemaal processen die zich in ons innerlijk afspelen.

Voor organisaties geldt eigenlijk hetzelfde. Organisaties kunnen bakken met geld hebben, maar hebben daar niks aan als er geen mensen zijn die de organisatie met hun passie, energie, aandacht, vitaliteit en doortastendheid  vooruit willen helpen en vormgeven. Met andere woorden de mensen in de organisatie bepalen de gezondheid en het succes van de organisatie.

Alles draait om de mens in het systeem en het innerlijk van de mens  en dus om de Humainside.

Heb je hier wel oren naar en wil je onderzoeken of mijn diensten jou of jouw organisatie verder kunnen helpen?Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

de  Marlene Smakman

Sinds 1996 werk ik als coach, organisatie adviseur en human resources professional in het bedrijfsleven. Ik coach mensen die bewust willen werken aan een goede balans in hun leven. Mijn adviezen aan organisaties gaan over het creëren van een gezond en prettig werkklimaat, waarmee je vitale, toekomstgerichte organisaties bouwt.

Balans betekent voor mij dat ik voldoende energie heb om die dingen te doen die ik graag doe.
Wat bedoel ik daarmee? Ik leer graag telkens nieuwe dingen, ik blijf mij graag ontwikkelen in mijn werk en ik besteed graag tijd en aandacht aan mijn familie, vrienden, onze hondjes en mijn sporten. Dit wil ik allemaal kunnen doen met voldoende energie en dat betekent ook dat ik wil weten wat ik kan doen om die energie op peil te houden.

Als je kijkt naar het plaatje op de homepage, dan kun je bedenken dat de jongen continue speelt met balans en disbalans. Eigenlijk tuimelt en valt hij voortdurend, maar omdat hij de beweging beheerst valt hij niet echt. Dit is wat we volgens mij ook in het dagelijks leven willen bewerkstelligen. Blijven bewegen, leren en ontwikkelen, ook door vallen en weer opstaan, maar leidend tot een gezonde en prettige balans.

Zelf blijf ik ook bewegen, door het ene jaar de grenzen op te zoeken in het sporten, het andere jaar een nieuwe studie op te pakken of een nieuwe organisatie te leren kennen of een nieuwe sport te leren.  Zo ben ik nu aan het leren om te borst crawlen, zodat ik in september 2019 een crosstriatlon op Ameland kan doen.

Graag werk ik samen met partners en collega’s

Zo werk ik samen met Marjan Heesterbeek op:
– het spreken over het Basis Inkomen en
– het werken aan veiligheid en gezondheid op de werkvloer

Met Marion Kiekens werk ik samen aan:
– workshops en trainingen die het leven in balans versterken
– en supervisie op onze coaching

Met de MARK academy:
– Training in company vitaliteitsprogramma
– Workshops vitaal organiseren