Organisatieadvies

Human inside helpt organisaties duurzaam en toekomstgericht met hun medewerkers om te gaan.

Gezond leven en prettig werken

Humaninside helpt organisaties duurzaam en toekomstgericht met hun medewerkers om te gaan.

Humaninside kan uw medewerkers coachen en trainen om te leren duurzaam, gezond te leven en te werken. Het liefst voorkomen we dat medewerkers overspannen of burn-out raken. Helaas, overkomt burn-out veel medewerkers omdat ze de signalen niet op tijd zien en serieus nemen. Humaninside helpt leidinggevenden om de signalen te zien en tijdig in te grijpen.

We adviseren bedrijven over duurzaam en toekomstgericht beleid. We geven trainingen en workshops over gezond leven en prettig werken. We werken met wetenschappelijk verantwoorde vragenlijsten en een doordacht coaching programma, dat aandacht geeft aan al die onderdelen, die stress en burn-out kunnen veroorzaken.

Natuurlijk kijken we ook naar de werkprocessen en afspraken en adviseren hoe die zodanig aangepast kunnen worden dat het zowel voor de organisatie als voor de werknemers toekomstgericht en duurzaam is.

Met organisatieadvies, training en coaching maken we Nederland Burn-out vrij!

Heb je hier wel oren naar en wil je onderzoeken of dit iets voor jouw organisatie is, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.