Coaching

R

Merk je dat je eind van de dag doodmoe bent?

R

Heb je moeite om je te concentreren op de dingen die je wil doen?

R

Heb je het gevoel dat je steeds achter de feiten aan loopt?

R

Kom je ’s ochtends met steeds meer moeite je bed uit?

R

Wil je het liefst met rust gelaten worden, maar is dat eigenlijk niet wie je echt bent?

Beantwoord je 2 van de onderstaande vragen met ‘Ja’ ?

Dan loop je tegen je grenzen aan. Je loopt het risico op overspannenheid of burn-out of misschien ben je dat al.

Humaninside biedt hulp en coaching om hier uit te komen en je weer fit en gezond te voelen.

Coaching

Coaching van Humaninside richt zich op alle facetten van jouw (innerlijk) leven, want overspannenheid en burn-out ontstaat door een onbalans op meerdere aspecten van je leven. Samen kijken we naar jouw werk, jouw sociale contacten, de zaken die je belangrijk vindt, maar ook naar wat je eet, hoe je slaapt en beweegt. We gaan goed luisteren naar de signalen die je lichaam, je gedachten en gevoelens je geven.

Samen gaan we op zoek naar wat voor jou het beste is; wat jij kunt en wilt veranderen om weer in balans te komen. Geen dogma’s, geen opgelegde diëten. Ik deel mijn kennis en ervaring met je en samen vinden we wat voor jou het beste werkt.

Mijn coaching is er op gericht om actief aan de slag te gaan en je te helpen weer te herstellen en ook in de toekomst lekker in balans te zijn en te  blijven. Coaching doe ik vaak wandelend.

Heb je hier wel oren naar en wil je onderzoeken of dit iets voor jou is, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Heb je hier wel oren naar en wil je onderzoeken of dit iets voor jou is, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Hoe ziet een coaching traject er meestal uit?

Het begint met een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, online, hier in de omgeving wandelend of in de praktijkruimte en dan spreken we elkaar bij een kopje thee. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. We onderzoeken dan of er een click is en of we beiden geloven dat ik je kan helpen.
Ik vertel je wat ongeveer de kosten van een traject zijn en we bespreken wat we van elkaar verwachten.

Ga je verder in het traject, dan beginnen we met een grondige intake. Hiervoor vraag ik je om een (wetenschappelijk onderbouwde) vragenlijst in te vullen. Met de vragenlijst erbij gaan we samen onderzoeken en beschrijven wat jouw gewenste doel is, wat we met de coaching willen bereiken.

Vaak volgen na de intake zo’n 6 – 8 gesprekken, waarin we samen toewerken naar het door jou gewenste doel.
Tijdens deze gesprekken, praten we met elkaar, we wandelen hier in de omgeving en we doen oefeningen, die je helpen tot bepaalde inzichten te komen en weer rust te vinden.
Gesprekken kunnen ook telefonisch plaatsvinden als dat voor jou handiger is.